viernes, 8 de junio de 2012

FC BARCELONA ALUSPORT 7-4 INTER MOVISTAR. ELS CULERS A LA FINAL (I JA VAN VUIT)

Continua la ratxa victoriosa de FC Barcelona Alusport, que enllaça la seva vuitena final consecutiva després de golejar a Inter Movistar per 7-4 en un apassionant partit disputat al Palau Blaugrana. Els alcalaínos van arrencar de manera estupenda el xoc i es van col.locar 0-2 ràpidament. Els de Marc Carmona van despertar i van endossar un parcial de 5-0 en només 8 minuts. La segona part va ser un vull i no puc per als de Daniel Ibañes, que veuen com se'ls escapa una altra competició, Amb aquesta victòria, el Barça Alusport liquida la sèrie de semifinals per la via ràpida i ja espera rival.

FC Barcelona Alusport 7-4 Inter Movistar: los culés a la final (y ya van ocho)
Wilde ha estat un dels protagonistes de l'eliminatòria (Fotos: Ernesto Aradilla).
Després que el Barça Regal guanyés amb un triple de Marcelinho Huertas sobre la botzina a Real Madrid, arribaven els aficionats al Palau Blaugrana amb més ganes de festa, aquesta vegada en la secció de moda de l'equip culer. El Barça de futbol sala, que fa any i mig no era ningú en el món futsalero, va camí de la llegenda a passos agegantats i s'ha convertit en un aval d'èxit.

Però per tots era sabut que Inter Movistar sortiria a per totes en feu blaugrana davant un Barça Alusport que tenia un partit de matalàs, després de la seva victòria al Caja Madrid dissabte passat. Això va ser el que va succeir i la màquina verda va començar el xoc amb les piles carregades al màxim i, després d'un avís de Bateria, Matías va fer el 0-1 quan tot just s'havien disputat 3 minuts. Un robatori de pilota d'Álvaro va provocar una ràpida contra que va finalitzar l'argentí a plaer. I sense temps per reaccionar, el Barça Alusport veia com Genario estavellava una pilota al travesser i segons després Matamoros, de nou a passada d'Álvaro, posava el segon en el marcador i allunyava Inter Movistar al marcador en una jugada envoltada per la polèmica ja que Ari es trobava tombat a la vora de l'àrea quan Matamoros va treure de banda a Álvaro.

Però això, en comptes d'enfonsar FC Barcelona Alusport, va provocar que els de Marc Carmona es posessin el vestit de feina. Un fort xut de Betao va ser l'últim que va fer el conjunt d'Alcalá de Henares amb avantatge al marcador. El Barça va començar a jugar i quan aquest equip funciona, resulta imparable. En el tram del minut 6 al 14, el resultat va passar d'un 0-2 a un contundent 5-2. Sergio Lozano, amb una gardela a l'escaire de Juanjo, Gabriel recollint un rebuig fora de l'àrea, Jordi Torras, amb un xut llunyà en què el porter interista va poder fer més, Javi Rodríguez, aprofitant una pilota morta a l'àrea visitant, i Wilde, amb un fort xut a l'escaire, van perforar les xarxes del murcià Juanjo, incapaç d'aturar aquesta allau de jugades ofensives.

Però Inter Movistar va reaccionar. A falta de 4 minuts Daniel Ibañes arriscar i va situar aEka com a porter jugador. Instants després, arribava el gol de Bateria, de volea. Això va apaivagar el vendaval barcelonista i Inter va recuperar la pilota al tram final del primer període, encara que no va aconseguir retallar diferències. A més, les dues ocasions més clares van ser locals: Wilde, a porta buida va llançar al pal, i Lin, sense oposició va llançar fora, van poder obrir bretxa.

A la segona part, els complutenses van estrènyer molt més al FC Barcelona Alusport, que es trobava còmode a la pista defensant en mitja pista i amb el coneixement de l'avantatge que tenien tant al marcador com en l'eliminatòria. Els de Daniel Ibañes van fregar el gol en diverses ocasions però aquest no va arribar fins al minut 32, quan Eka va llançar un fort xut i va fer el 5-4. Abans ho van poder fer Matías, Matamoros, Ortiz i el mateix Eka però Cristian va començar el seu recital de parades. Inter Movistar es ficava de ple en el partit però l'alegria no li va durar res. Tot just una jugada. Aquest va ser el temps que va trigar el Barça Alusport a aconseguir el seu sisè gol, obra d'Ari, que va posar la pilota a l'escaire amb un fort xut amb la dreta en i que va ser el millor gol de la nit. Els verds ho van intentar una i altra vegada però la falta d'encert i les grans intervencions de Cristian va fer que el treball de l'equip visitant no donés els seus fruits. De nou Ari, en l'últim minut, va posar la punta tancant la trobada amb el 7-4 definitiu.

Amb aquesta victòria i el pas a la final continua el cicle victoriós de FC Barcelona Alusport, que en l'últim any i quatre mesos ha arribat a la final en totes les competicions en què ha participat. Ara, espera rival del guanyador de l'eliminatòria entre ElPozo Múrcia i Caja Segovia.

Mentrestant, Inter Movistar tanca un campionat de lliga en què la irregularitat ha estat la principal protagonista. Ara, l'objectiu interista és centrar-se en la Copa Intercontinental, que es disputarà a Carlos Barbosa, Brasil, a finals d'aquest mes de juny. Els de Daniel Ibañes buscaran salvar en part la temporada i acabar la campanya 2011/2012 com la va començar: aixecant un títol.